Jailbreak geen taboe meer in de App Store

Dead Man's Dungeon is een game waarbij je teruggekeerde dode gevangenen moet zien te bestrijden. Maar wat bijzonder is, is dat de ontwikkelaar tips geeft aan mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd - in de App Store!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jailbreakIn de App Store is een nieuwe game verschenen met de naam Dead Man’s Dungeon. In de game ben je een gevangenisbewaarder die meemaakt dat dode gevangenen terugkeren om hun verloren juwelen te halen. Jij hebt als taak om de skeletten eruit te gooien en ondertussen de juwelen terug te pakken. Wat bijzonder is aan deze game, is dat er in de omschrijving vrijuit wordt gesproken over het jailbreaken van je iPhone en mogelijke problemen die Winterboard kan veroorzaken. Het is opvallend dat Apple die woorden überhaupt toelaat.

De ontwikkelaar schrijft:

If your iPhone is jail broken, stop any additional background services that may be running. If any jailbroken applications are running, you will experience performance issues. (ie. Winterboard)

Is dat nieuw? Nou… als je op ‘jailbreak’ zoekt in de App Store vind je vier applicaties waarin de term ook al werd genoemd: tweemaal Touch Dial en tweemaal 10 Seconds Ago. En als je op de term ‘jailbroken’ zoekt vind je zelfs acht applicaties, waaronder Dead Man’s Dungeon. Het spelletje zelf klinkt wel interessant voor die 79 cent.

Via: Apple iPhone School

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:58
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.