Marware Game Grip: siliconen gamecontroller voor de iPhone

Marware heeft de Game Grip voor de iPhone 3G en iPod touch 2G uitgebracht. Deze siliconen houder is bedoeld om gamen op de iPhone comfortabeler te maken.

marware gamegripMarware heeft een nieuw accessoire voor de iPhone ontwikkeld: de Marware Game Grip. Het accessoire heeft handgrepen van siliconenmateriaal waarmee je comfortabeler kunt gamen. Het idee is, dat je je iPhone of iPod touch kunt vasthouden zoals een traditionele gamecontroller. Een systeem voor kabelmanagement zorgt ervoor dat je headset en laadkabel niet in de weg zitten. Eventueel kun je een losse battery pack erbij aanschaffen, waarmee je kunt opladen tijdens het gamen.

marware game gripDe battery pack past op de achterkant van de Game Grip. Volgens Marware merk je niet eens dat de extra batterij eraan vast zit, maar van gewichtloze batterijen hebben wij in ieder geval nog nooit gehoord. Je krijgt er twee siliconen-skins voor de iPhone 3G en iPod touch 2G bij. Wil je er eentje hebben, dan kun je nu alvast in pre-order bestellen voor $49,99 – het persbericht en de website vermelden niet vanaf welke datum de Game Grip verkrijgbaar is.

Meer info: Marware Game Grip

gamegrip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2008, 12:05
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.