MailCurve: duur e-mailfilter voor iPhone-gebruikers

MailCurve is een nieuwe dienst voor de iPhone. Het zorgt ervoor dat alleen e-mailberichten van geselecteerde afzenders naar een speciaal e-mailaccount worden gestuurd. Maar waarom moet zoiets $34 per jaar kosten?

mailcurveMailCurve heeft een nieuwe e-maildienst voor de iPhone gelanceerd. Het voordeel hiervan is, dan je kunt kiezen welke e-mailberichten naar je toestel worden overgezet. Je ontvangt alle e-mailberichten op de desktop en geeft daarbij aan welke je ook op de iPhone wilt lezen. Installeren van software is niet nodig en een aparte synchronisatie-oplossing is er ook niet. Het enige wat MailCurve doet, is het doorsturen van geselecteerde berichten naar je MailCurve-account, die je op de iPhone kunt lezen. Daarbij kun je je afvragen, of de dienst die $34 per jaar kost, z’n geld wel waard is. Als je in je e-mailprogramma op de desktop doorstuurregels instelt naar een bepaald Gmail-account, bereik je hetzelfde effect.

Toch zijn er misschien mensen die al langhebben gewacht op een dienst als MailCurve. Dat zou het geval kunnen zijn, wanneer je met MailCurve geavanceerde filters kunt instellen, die met normale e-maildoorstuurregels niet te realiseren zijn. Maar op het eerste gezicht stuurt MailCurve alleen berichten door van afzenders die je op een witte lijst hebt gezet. Ze noemen dit met een mooi woord, ‘Refined Email’. Moch je het toch willen uitproberen, dan kun je een testaccount aanvragen waarmee je MailCurve 2 weken kunt testen. Daarna kost het, zoals gezegd, $34 per jaar.

Meer info: MailCurve.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2008, 16:55
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.