MacMeet op 17 november 2013 in Genk (BE)

Op 17 november vindt in Genk (Vlaanderen) de MacMeet plaats, een bijeenkomst voor iOS- en Mac-gebruikers, met workshops,

macmeetOp 17 november kun je in het Belgische Genk (nee, niet Gent!) terecht voor de MacMeet. De naam MacBeurs is vervangen door MacMeet, maar de formule is hetzelfde gebleven: het gaat erom andere Mac- en iOS-gebruikers te ontmoeten, te luisteren naar interessante workshops en panelgesprekken en te kijken hoe iOS-ontwikkelaars hun apps aanprijzen in een salespitch. Zit je met vragen over een bepaald apparaat of een app, dan kun je er natuurlijk ook terecht. Er lopen genoeg mensen rond die je uit de brand kunnen helpen. Een ticket kost 12 euro (aan de deur €15) en je kunt gratis parkeren nabij de locatie, namelijk C-Mine in Genk.

Genk ligt vlakbij Maastricht, Hasselt en andere leuke plaatsen in Belgisch/Nederlands Limburg, dus je kunt er meteen een uitje voor het hele gezin van maken. Genk ligt 1 uur van Eindhoven en 1,5 uur van Utrecht. Zit je met vragen, dan is er altijd wel iemand om je te helpen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: iPad in de klas, mogelijkheden van Automator, fotoboeken maken, apps ontwikkelen, betere reisfoto’s maken, tips voor Final Cut, enzovoort. Op MacMeet.be vind je meer informatie en de mogelijkheid om kaarten te bestellen.

macmeet

genk kaart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2013, 15:39
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.