LG KS20, de ware iPhone-killer

De LG KS20 is een van de eerste echte iPhone-killers. De telefoon lijkt op de Prada, maar draait op Windows Mobile 6, ondersteunt HSDPA en kan videostreamen via tv-out.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

LG KS20We zijn sinds donderdag op de IFA in Berlijn, de grootste electronicabeurs in Europa. Een van de iPhone-killers die daar te zien is, is de LG KS20. Het toestel ziet eruit als de LG Prada, maar heeft de ‘brains’ van een echte smartphone: het draait op Windows Mobile 6. Er zit een 2 megapixel camera, 2,8 inch touchscreen en HSDPA in, allemaal in een 12,8 mm dunne behuizing.

De LG KS20 is wat ons betreft een van de eerste toestellen die zich een échte iPhone-killer mag noemen. Het toestel is in Europa al vanaf september te koop, onder andere via Vodafone. HSDPA, dat betekent tot 3,6 Mbps downloadsnelheden. Verder zit er Bluetooth 2.0 en push e-mail op, plus de normale mogelijkheden van Windows Mobile, zoals mp3’s afspelen, Office-documenten bewerken en meer. Belangrijke extra: videostreaming met tv-out, zodat je alles ook op je tv kunt bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:42
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.