Lego Lightning Dock: bouw je eigen iPad-houder met Lego

De Lego Lightning Dock is een iPad-houder die je zelf van Legoblokken kunt bouwen.

Lego Lightning DockVan een officiële iPad-dock van Apple is geen sprake, laat staan voor de vorig jaar verschenen iPads met een Lightning-aansluiting. Je kunt kijken naar een accessoiremaker die zelf een hoogwaardige dock maakt, maar met een beetje creativiteit is het altijd mogelijk om zelf wat in elkaar te knutselen. Dat zullen de mensen achter The Daily Brick ook hebben gedacht, die een iPad Lightning-dock hebben gebouwd van Lego.

Op The Daily Brick kun je de bouwinstructies voor de Lego-dock vinden, maar je hebt wel de juiste steentjes nodig om hem te maken. Deze kun je bestellen voor 20 pond, omgerekend ongeveer 23 euro. Bedenk je alleen wel: wil je de iPad met de dock opladen, dan heb je een eigen Lightning-kabel nodig om in de inkeping te steken. Met behulp van een clip wordt de kabel volgens de makers stevig op zijn plek gehouden.

Dit is niet de eerste keer dat The Daily Brick een Lego-accessoire voor een iDevice maakt. Afgelopen jaar maakte de site nog een dock voor de iPhone 5 voor 12 pond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 9:35
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.