Langverwachte Cydget Element eindelijk beschikbaar (jailbreak)

De langverwachte Cydget Element die belangrijke informatie zoals je e-mail, smsjes, gemiste gesprekken en agenda op het lockscreen van je iPhone toont is eindelijk beschikbaar.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

De langverwachte Cydget genaamd Element die belangrijke informatie zoals je e-mail, smsjes, gemiste gesprekken, het weer en je agenda op het lockscreen van je iPhone toont is eindelijk beschikbaar. De functionaliteit van Element werd in september 2009 geschetst door de designfirma Teehan+lax, maar door de drukke agenda van Saurik (de maker van Cydia) liep het project grote vertraging op. De verdere implementatie van Element is overgenomen door Elias Limneos die we kennen van SBRotator. In eerste instantie leek het nog om een late 1 april grap te gaan, maar het grote moment is nu dan toch écht gekomen.

Cydget en Element zijn gratis beschikbaar in de standaard aanwezige repository van Saurik. Je kunt de omschrijving “a lame attempt at an April Fools Day joke” negeren; de ‘grap’ was juist gelegen in het feit dat alle betrokken partijen deden alsof het om een 1 april grap ging.
Als je Element niet in Cydia kunt vinden, probeer dan eerst naar de Expert-mode te gaan door boven in Cydia op Simple te drukken. Voordat je Element installeert, kun je het beste andere tweaks voor je lockscreen uitschakelen of verwijderen.

Met dank aan Leon, Robert en Urban voor de tip en screenshots en @MurdaFSM voor de video.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydget, jailbreak, lockscreen, saurik, teehan+lax

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.