Kort iPhone-nieuws: Solar Star iPhone, SIM-contacten importeren, Fading Apple Loader Icons

Drie korte nieuwtjes: een nieuwe, veel te dure iPhone van Goldstriker, een tip om het ronddraaiende wachticoon op de iPhone te vervangen door een appeltje en er is bewijs dat je in firmware 2.0 de contacten van je simkaart kunt importeren naar de iPhone.

Goldstriker Solar StarGoldstriker heeft weer een nieuwe, veel te dure iPhone uitgebracht. Deze keer is witte verf gebruikt, die ook op bepaalde Lamborghini’s te vinden is. In firmware 2.0 blijkt een mogelijkheid opgenomen om contacten van je simkaart te importeren en je kunt het ronddraaiende zandlopertje van de iPhone vervangen door een langzaam vervagend Apple-logo.

Solar Star iPhone

Na de zwarte Black Night iPhone heeft Goldstriker nu weer eens een lichtere uitvoering gemaakt. De Solar Edition is net als Black Night voorzien van 24 karaats gouden accenten, maar nu met een achterzijde in stralend wit. Deze tint Balloon White wordt gebruikt op de Lamborghini Gallardo. De iPhone kost £750 (957 euro, 1-5-2008).

SIM-contacten importeren

In build 5a258f van iPhone OS 2.0 is een nieuwe functie aangetroffen met de naam ‘Import SIM Contacts’. Dit lijkt te doen wat de naam aangeeft: het kopieert de contacten op de simkaart naar het interne geheugen van de iPhone. Het nieuws is nu pas opgepikt door andere blogs, maar wij hebben hier al eerder uitgebreid aandacht aan besteedt.

Sim-contacten importerenDaarmee wordt het makkelijker voor mensen die naar de iPhone overstappen om hun bestaande contactgegevens over te zetten naar de iPhone én naar een desktop-applicatie zoals Outlook. Huidige oplossingen hiervoor zijn SIMport en iSIM.

Fading Apple Loader Icons

LoadingWanneer je op de iPhone even moet wachten zie je een ronddraaiend cirkeltje. Dit is Apple’s oplossing voor de zandloper die je bij Windows in beeld krijgt. Je kunt dit cirkeltje vervangen door een ander icoon, bijvoorbeeld een langzaam uit beeld verdwijnend Apple-logo, schrijft Cre.ations.net. Je kunt ze installeren via deze link of door het toevoegen van de Planet-iPhones repository: http://planet-iphones.com/repository

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 mei 2008 om 20:13
Categorie
iDevices
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.