Kort iPhone-nieuws: Mexico, $10.000 en HP’s iPhone-rivaal

De iPhone is in Mexico ook zonder abonnement verkrijgbaar. Ngmoco organiseert een wedstrijd waarmee je $10.000 met het beste iPhone-game kunt winnen. En HP werkt aan een iPhone-rivaal.

mexico iPhone prepaidAan het steeds maar groeiende lijstje landen waar je de iPhone 3G zonder abonnement kunt kopen is weer een nieuwe toegevoegd: Mexico. Operator Telcel biedt de 8GB iPhone 3G aan voor MEX $7899 (EUR 454 / US $618) en de 16GB iPhone 3G voor MEX $9199 (EUR 529 / US $729). Mocht je van plan zijn om op vakantie naar Mexico te gaan, dan kun je meteen gaan internetten: je krijgt er namelijk MEX $500 (ong. 28 euro) aan beltegoed en 30 dagen onbeperkt internet bij. Minpuntje: er zit waarschijnlijk een simlock van TelCel op.

$10.000 voor de beste iPhone-game

De organisator van de Games Developers Conference en het Independent Games Festival gaat samen met gamesuitgeverij ngmoco een iPhone-gameswedstrijd organiseren. De beste iPhone-games maken kans op een prijzenpot van $30.000 die op het Independent Games Festival Mobile 2009 zal worden uitgereikt. Vorig jaar won Critter Crunch de hoofdprijs en ook dit weer is er een hoofdprijs van $10.000 plus een Gold Sponsor-pakket voor IGF Mobile.

HP’s iPhone-rivaal

Na de Nokia 5800 XpressMusic, de Samsung Omnia en de HTC Touch HD komt er dit najaar nog een andere iPhone-rivaal: eentje van HP. The Wall Street Journal beweert dat HP de laatste hand legt aan een touchscreen-toestel dat gericht is op de consumentenmarkt. HP maakt al mobiele telefoons (in de iPAQ-lijn) maar die zijn voornamelijk bedoeld voor zakelijke gebruikers en het touchscreen wordt meestal met een stylus bediend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2008, 22:00
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.