Koken op de iPhone: iPhoneRecepten.nl

Receptensites zijn zelden aangepast voor de iPhone. Heb je op het laatste moment een recept nodig en sta je al in de supermarkt, dan is iPhonerecepten.nl de redder in nood.

iphonereceptenSnel, een recept! Je staat in de supermarkt en bedenkt dat je je AH Kookschrift al tijden niet meer hebt bijgewerkt. En trouwens, die is door de drukke opmaak op de iPhone nauwelijks te lezen. Op de nieuwe Nederlandse receptensite iPhoneRecepten.nl kun je wél terecht voor een verzameling recepten in iPhone-formaat. Je kunt ook zelf recepten toevoegen, die door iedereen te lezen zijn. Op dit moment staan er al 116 recepten in de database.


Bij het toevoegen van eigen recepten is het zaak om je aan de instructies van de website te houden, om te voorkomen dat het een rommeltje wordt.

iphonereceptenNu zul je misschien denken: de gewone receptensites van Boodschappen, Smulweb en IENS Recepten kan ik toch ook op de iPhone bekijken? Na het bekijken van een stuk of 25 bekende receptensites hebben wij geen enkele kunnen vinden met een mobiele versie, die makkelijk op de iPhone te lezen is. iPhonerecepten.nl is een gat in de markt, meteen even bookmarken (of webclippen)!

iPhonerecepten.nl is gemaakt door Jan David Hanrath, die de meeste lezers wel zullen kennen als mede-eigenaar van One More Thing.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 september 2008 om 14:54
Categorie
Apps
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.