iTunes 9.1 beschikbaar: iPad synchroniseren en boeken organiseren

Apple heeft iTunes 9.1 uitgebracht, met de mogelijkheid om de iPad te synchroniseren, boeken te ordenen en te synchroniseren en meer met Genius Mixes te doen.

itunes booksApple heeft iTunes 9.1 uitgebracht. Daarin wordt het voor het eerst mogelijk om de iPad te synchroniseren, zodat je je favoriete muziek, films, tv-shows, boeken en andere multimedia kunt meenemen. Ook kun je in iTunes 9.1 boeken die je uit iBooks op de iPad hebt gedownload ordenen en synchroniseren. Een derde verbetering is dat het mogelijk is om Genius Remixes te hernoemen, de volgorde te wijzigen of weer weg te gooien.

De omschrijving luidt als volgt:

iTunes 9.1 bevat diverse nieuwe voorzieningen en verbeteringen, waaronder:
• Synchronisatie met de iPad zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek, films, tv-programma’s, boeken en nog veel meer
• Boeken ordenen en synchroniseren die u hebt gedownload met iBooks op de iPad of die u aan uw iTunes-bibliotheek hebt toegevoegd
• Genius-mixen een andere naam geven, anders rangschikken of verwijderen

De nieuwe versie is te downloaden via Apple.com/itunes. Je kunt ook een knowledgebase-artikel van Apple over deze nieuwe versie doorlezen. Het icoontje voor Audioboeken (Audiobooks) is nu gewijzigd in gewoon Boeken (Books). Had je al audioboeken gekocht, dan vind je die vanaf nu gewoon terug onder het kopje Boeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2010, 22:11
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.