iPhoneDevCamp in Munchen en iPhone Dev Conference in Boston

In Munchen vond afgelopen weekend een iPhone Dev Camp plaats. Alle presentaties zijn online te bekijken. Wie liever zelf bij zo'n evenement aanwezig wil zijn, kan terecht in Boston op 17 en 18 oktober.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphonedevcamp
Heel wat mensen willen leren iPhone-applicaties te programmeren. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om iets op te steken over het onderwerp. Zo is er binnenkort een grote iPhone Developers Conference in Boston. Wie nu alvast informatie wil vergaren en geen moeite met Duits heeft kan de presentaties van iPhone Dev Camp in Munchen bekijken.

Afgelopen weekend vond in Munchen voor het eerst een iPhone Dev Camp plaats. Wie geen tijd of zin had om erheen te gaan kan nu in alle rust thuis de presentaties bekijken. Alle vraag- en antwoordsessies en presentaties over onder andere usability en ontwikkelen van iPhone-applicaties zijn op video vastgelegd. Ze zijn online te bekijken of te downloaden via boinx.com: iPhone Dev Camp Munich. Er zijn 7 presentaties en 2 Q&A-sessies te bekijken – allemaal in het Duits.

Addison-Wesley Professional, uitgever van veel boeken over Mac en iPhone, is van plan om op 17 en 18 oktober in Boston een grote iPhone Developer’s Conferentie te organiseren. Dit is een evenement waar je wel voor zult moeten betalen: via TUAW kun je $150 korting krijgen op een toegangskaartje zodat je uiteindelijk ‘maar’ $350 betaalt. Voorzitter van het evenement is Erica Sadun.

Update: afgelopen weekend blijkt er ook een iPhoneDevCamp in Sunnyvale te zijn geweest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2009, 11:46
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.