iPhoneclub usermeeting: route, parkeren en andere praktische info

Praktische informatie over de iPhoneclub usermeeting, zoals route, locatie, parkeren en openbaar vervoer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

amstelhavenVanavond hopen we veel iPhoneclub-bezoekers te ontmoeten op de iPhoneclub usermeeting. In dit bericht vind je nog wat praktische informatie over route, parkeren, openbaar vervoer en meer.
Allereerst de hashtag voor Twitter, MobyPicture, Flickr, YouTube, enzovoorts: gebruik bij voorkeur #ipcmeet, zodat iedereen kan volgen wat er over de meeting wordt gezegd.

Locatie

Het adres waar je vanavond vanaf ca. 20:00 uur moet zijn:

Amstelhaven
Mauritskade 1
1091 EW Amsterdam

Dit is op ongeveer 100 meter van het Amstelhotel. Als je het Amstelhotel verlaat (via deze uitgang aan het prof. Tulpplein) en je kijkt naar rechts, dan zie je op ongeveer 50 meter een brug. Amstelhaven bevindt zich vlak naast deze brug, aan het water.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein, dan kun je uitstappen bij Amsterdam CS, Duivendrecht of Amstelstation. Pak daarna de metro naar halte Weesperplein, loop richting Amstelhotel en je bent vlakbij Amstelhaven.

Fiets

Fiets naar het Waterlooplein, sla de Weesperstraat in en rij door tot het Weesperplein. Sla hier rechtsaf naar het Amstelhotel en parkeer je fiets op het prof. Tulpplein.

Auto

Heb je een navigatiesysteem, stel dan Weesperzijde of Swammerdamstraat in en parkeer je auto in de straat. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn P1 Parking Waterlooplein en Muziektheater/Stadhuis. Volg van daaruit de fietsroute: Weesperstraat volgen tot Weesperplein, daarna rechtsaf slaan naar het Amstelhotel.

De website amstelhaven.nl geeft de volgende instructie: “Neem afslag Duivendrecht op ring zuid (s112). Ga hier links richting centrum. Na 1970 meter schuin rechts aanhouden naar de Wibautstraat. Op de Wibautstraat na 1180 meter linksaf slaan de Ruyschstraat in (vierde stoplicht vanaf begin Wibautstraat). Op de Ruyschstraat na 260 meter rechts afslaan naar de Weesperzijde. Aan het einde van deze straat parkeren. Je ziet nu een tunneltje. De ingang zit gelijk rechts aan het einde van het tunneltje.”

route amstelhaven

Nog vragen? Stel ze hieronder in de reacties!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:43
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.