iPhoneAppQuotes brengt iPhone-ontwikkelaars en opdrachtgevers met elkaar in contact

Stel, je wilt een iPhone-applicatie laten ontwikkelen. Dan kun je vanaf nu op de website iPhoneAppQuotes terecht om een prijsopgave te vragen. Na het invullen van je contactgegevens krijg je van drie iPhone-ontwikkelaars een offerte.

iphone developerStel, je wilt een iPhone-applicatie laten ontwikkelen en je favoriete ontwikkelaar heeft het even te druk. Dan kun je vanaf nu op de website iPhoneAppQuotes terecht om een prijsopgave te vragen. De initiatiefnemers van deze website denken dat de groei van de App Store alleen maar kan blijven doorgaan dankzij gekwalificeerde en ervaren iPhone-applicatieontwikkelaars met een goede reputatie. Ontwikkelaars en freelancers die denken dat zij bij die groep thuishoren kunnen zich aanmelden bij iPhoneAppQuotes. Ze moeten minstens één applicatie al in de App Store hebben en een screeningproces doorstaan.

Bedrijven of particulieren die een iPhone-applicatie willen laten ontwikkelen kunnen een voorstel indienen. Ze krijgen daarna van maximaal 3 ontwikkelaars of freelancers een prijsopgave, waarna je je plannen kunt bespreken. Eén probleem is er dan nog wel: hoe weet je dat de aangesloten ontwikkelaars er niet snel met jouw idee van doorgaan? Ander zwak punt het principe ‘Eigen volk eerst’: het lijkt erop dat iPhoneAppQuotes alleen zaken wil doen met Amerikaanse ontwikkelaars. Dat is voor klanten misschien een garantie dat ze niet met een 9-jarige whizzkid uit Singapore te maken krijgen maar hopelijk maken Europese ontwikkelaars ook een kans. Zo niet, dan is er vast wel weer iemand die een soortgelijke website voor de rest van de wereld opzet.

De site is gisteren van start gegaan en is een initiatief van een bedrijf met de naam Optimum Lead Generation. Klinkt alsof ze er vooral geld mee willen verdienen.

Meer info: iPhoneAppQuotes
Via: MacMegasite

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2009, 15:02
Categorie Apps
Onderwerp ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.