iPhone vijfmaal bijladen zonder stopcontact met Lenmar Powerport

De Lenmar PowerPort PPU2100 kan de iPhone in twee uur volledig opladen. Goed voor vijf maal laden, dus bij lange kampeervakanties kun je blijven muziek luisteren en video kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Lenmar PowerportDe niet-verwisselbare batterij van de iPhone is een extra zorg voor mensen die altijd bereikbaar willen zijn. Lenmar heeft daarom de PowerPort PPU2100 uitgebracht, waarmee de iPhone in twee uur kan worden opgeladen. Het kan ook als externe batterij dienstdoen en verdubbelt dan de gebruiksduur van de iPhone naar 16 uur spreektijd of 12 uur internetgebruik. Handig tijdens lange vluchten, autoritten en activiteiten in de vrije natuur.

De PowerPort is overigens niet alleen geschikt voor de iPhone, maar ook voor elke andere telefoon, mediaspeler, PSP of mp3-speler. Met een volledig opgeladen PowerPort kun je deze apparaten vijfmaal opladen of 50 uur in standby houden. Opnieuw laden kan via elke usb-poort of via een optioneel verkrijgbare netstroomadapter. Verkrijgbaar in wit en rubberachtig zwart voor $49,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:50
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.