iPhone-verzekeringen, graag jullie aanvullingen en correcties!

iPhone-verzekeringen, heb je er daadwerkelijk iets aan of zijn het te dure oplossingen voor gemoedsrust? Om de plus- en minpunten eens op een rijtje te krijgen hebben we de meest gangbare aanbieders in een overzicht samengebracht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone schadeLaten we eens een controversieel onderwerp aansnijden: toestelverzekeringen! Volgens de ene persoon dé oplossing voor ultieme gemoedsrust, voor de ander pure geldklopperij: als je iPhone gestolen wordt krijg je toch bijna nooit iets uitgekeerd. Waar moet je op letten bij zo’n verzekering, wat kosten ze en waar kun je zoal terecht? Daar is al veel over gediscussieerd op het forum en daarom hebben we besloten om alles eens op een rijtje te zetten.

Nu is het wel zo, dat de ene ervaring niet de andere is. Vandaar een oproep aan iedereen die ervaringen met iPhone-verzekeringen heeft: laat weten als er iets klopt, als je belangrijke aanvullingen of aandachtspunten bij een bepaalde verzekering zijn, als er items voor de checkst weet, of wanneer er aanbieders zijn die we over het hoofd hebben gezien. Het overzicht zal dan meteen worden aangepast. Onderaan het overzicht vind je ook een lijstje van discussies die eerder op iPhoneclub en andere websites over dit onderwerp zijn gevoerd.

Verder lezen: iPhone verzekeren, wat zijn de opties?

Natuurlijk mag er ook gediscussieerd worden over de zin en onzin van toestelverzekeringen, maar reacties als “gewoon zuinig zijn op je spullen” voegen niet zoveel toe.

LET OP! LET OP! LET OP! Het idee is dat er aanvullingen worden gegeven op het overzicht van aanbieders en prijzen dat HIER al staat. Het heeft weinig zin om voor de zoveelste keer informatie te herhalen die al bekend is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2008, 16:12
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.