iPhone straks ook zonder simlock te koop

Volgens een Britse website komt de iPhone in Engeland beschikbaar via O2 en Vodafone, maar er zou ook een versie zonder simlock beschikbaar komen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone simlockEen bekende Britse telefoonwinkelketen laat weten dat de Apple iPhone in Engeland via O2 en Vodafone zal worden aangeboden. Goed nieuws, ook voor ons, want er komt daarnaast een versie zonder simlock aan!

Het bericht dat de iPhone via O2 en Vodafone wordt aangeboden, werd opgemerkt door een Britse website. Zij weten ook te melden dat de doorslaggevende factor om voor O2 en Vodafone te kiezen, was dat ze een veel hogere street presence hebben. Vrij vertaald: als je op straat loopt kom je deze twee merken veel vaker tegen dan de concurrenten Orange en T-Mobile.

Dat de iPhone waarschijnlijk ook in simlockvrije versie beschikbaar komt, blijkt uit de website van een webwinkel die de iPhone in pre-order aanbiedt. Daarbij kun je niet alleen kiezen uit O2 en Vodafone, maar ook voor de versie zonder simlock. Een tripje naar Engeland kost bijna niets meer, dus waar wachten we nog op? Eh… op de Europese lancering, want voorlopig kun je de iPhone alleen voorbestellen. Ook is het nog even afwachten welke Nederlandse mobiele operators de iPhone gaan aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2007, 0:42
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.