Wallpapers voor de iPhone: 67 stuks

Scott Kleinberg van 'iPhone, Therefore I Blog', heeft een collectie van 67 iPhone-wallpapers gemaakt. Ze zijn volgens de maker minder druk dan gangbare wallpapers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Smaak is iets persoonlijks. Je zult daarom zelf maar moeten bekijken of je de ‘exclusieve collectie’ van 67 wallpapers van Scott Kleinberg mooi genoeg vindt om op je iPhone te gebruiken. De collectie bestaat uit abstracte patronen, allemaal op het juiste formaat van 320 x 480 pixels. Het probleem van veel gangbare wallpapers is dat ze veel te druk zijn, waardoor je de iconen op het scherm niet meer goed kunt zien.

Scott beweert op zijn weblog iPhone, Therefore I Blog dat zijn wallpapers er veel rustiger uitzien, al zitten er ook een paar wildere patronen bij, zoals de hiernaast afgebeelde wallpaper Liquid Color. ‘t Is even zoeken naar een mooie, maar dan heb je tenminste wel eentje die niet in alle wallpaper-collecties zit.

Scott’s collectie is te vinden op Flickr. Daar vind je ook een wallpaper-groep voor de iPhone, met nog meer abstracte wallpaper-ideeën.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2012, 17:36
Categorie iOS
Onderwerp wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.