iPhone-hoesje Blokket blokkeert draadloze signalen

De Blokket is een iPhone-hoesje die ervoor zorgt dat 99,7 procent van alle draadloze signalen niet wordt doorgelaten. De hoes van Thinkgeek is ook geschikt voor pasjes met chips en RFID, zodat geen signalen worden doorgegeven.

BlokketWil je eventjes volledig van de wereld verdwijnen, dan kun je de vliegtuigmodus van je iPhone activeren. Door de iPhone uit te schakelen ben je er zekerder van dat er geen draadloze signalen worden verstuurd. Maar weet je zeker dat je écht niet meer te traceren bent? Het nieuwe hoesje Blokket van ThinkGeek moet mensen die bang zijn voor ongemerkte draadloze signalen geruststellen. Door je iPhone in de Blokket te steken wordt namelijk 99,7 procent van alle draadloze signalen geblokkeerd.

De Blokket is een nylon hoesje die is verweven met zilverdraad, waardoor signalen net als een Kooi van Faraday worden tegengehouden. Hoewel de case zich alleen voor de meest voorzichtige iPhone-gebruiker leent, is hij wel handig om pasjes met een RFID-chip in te bewaren, omdat ook deze geen signaal vanuit de hoes vrij kunnen geven. Wie goedkoper uit wil zijn, schakelt natuurlijk gewoon de iPhone helemaal uit.

Je kunt de Blokket bestellen bij ThinkGeek voor 25 dollar. Voor verzending naar Nederland of België wordt daar ongeveer 26 dollar een verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2012, 13:03
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.