iPhone-handschoenen: touchscreen bedienen zonder verkleumde vingers

iPhonehandschoenen.nl speelt in op het koude weer en verkoopt drie soorten iPhone-handschoenen waarmee je je touchscreen kunt blijven bedienen. De handschoenen zijn gemaakt van wol, leer en high-tech materiaal.

lederen iphone handschoenenDe website iPhonehandschoenen heeft een serie handschoenen online gezet, waarmee je je touchscreen ook tijdens de koude winterdagen kunt bedienen. Er zijn drie uitvoeringen: gebreide handschoenen van Thinsulate-wol, Touch-tip handschoenen van high-tech materiaal en lederen handschoenen, die helaas al uitverkocht zijn.


De wollen en lederen handschoenen hebben wegklapbare vingertoppen, zodat je vingers tijdens het fietsen lekker warm blijven. Bij de Touch-tip handschoenen is er iets anders aan de hand: hier zijn de vingertoppen van wijsvinger en duim van een speciaal geleidend materiaal gemaakt, zodat je het scherm kunt bedienen zonder de handschoenen uit te trekken.

En voor wie zich afvraagt wat de gebruikstemperaturen van de iPhone zijn:

De gebruikstemperatuur van een iPhone ligt tussen 0 en 35 graden Celsius, terwijl het toestel buiten gebruik (dus uitgeschakeld) temperaturen tussen -20 en +45 C kan doorstaan.

De handschoenen kosten €24,95 (wol) en €29,95 (touch-tip) per paar.

Nog meer winterse handschoenen voor iPhone-bezitters:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 december 2009 om 23:04
Categorie
Accessoires
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.