iPhone Dev Team: ‘Pas op voor fake yellowsn0w’

Het iPhone Dev Team waarschuwt voor websites die zich voordoen alsof ze yellowsn0w aanbieden. Het gevaar is dat je met een virus of spam wordt opgezadeld. Kies liever het origineel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone callHet iPhone DevTeam laat na lange tijd weer eens iets van zich horen. Deze keer waarschuwen ze tegen fake-aanbieders van yellowsn0w. Zo is er een website met de naam yellowsn0w.net, die geld probeert te verdienen met de gratis software van het DevTeam. Andere aanbieders gebruiken yellowsn0w om virussen of spam te verspreiden. Trap er niet in en haal yellowsn0w gewoon gratis bij de bron: via de downloadlinks van het iPhone DevTeam zelf. En wat QuickPwn.com betreft: die site is niet van het DevTeam en geeft soms slechte adviezen. Over de unlock van iPhone OS 3.0 heeft het DevTeam gelukkig ook nog iets te melden.

Vóór de officiële release van iPhone OS 3.0 zal er geen software worden uitgebracht. Of en wanneer er een unlock beschikbaar komt, zal nog bekend worden gemaakt. Mensen betalen veel geld voor hun iPhone en willen niet dat die door een software-unlock kapot wordt gemaakt. Er zit niets anders op dan voorlopig geduld hebben.

Meer info: iPhone DevTeam

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:36
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.