iculture-populaire-apps
Populaire Apps

iPhone-ontwikkelaars richten kwaliteitsstempel App Treasures op

App Treasures is de naam van een samenwerkingsverband tussen iPhone-ontwikkelaars. Ze proberen daarmee meer aandacht te krijgen dan ze als zelfstandig ontwikkelaar zou lukken.

app treasuresAls zelfstandige iPhone-ontwikkelaar valt het niet mee om staande te blijven in de App Store. Vandaar dat vijf ontwikkelaars een samenwerkingsverband zijn gestart onder de naam App Treasures. Daarmee hopen ze dezelfde aandacht te krijgen die grote bedrijven zoals EA in de App Store krijgen. De vijf zien het als een kwaliteitsstempel en als een manier om tot een grotere speler uit te groeien.

De vijf ontwikkelaars zijn Imangi, The Blimp Pilots, Snappy Touch, Streaming Colour Studios en Veiled Games. De ontwikkelaars zullen ook naar elkaar verwijzen: als je een game van Blimp Pilots hebt gekocht, zou je in de game zomaar een advertentie van een game van Imangi kunnen tegenkomen. Nieuw? Niet echt: in Nederland heeft Moop.Me al een soortgelijk samenwerkingsverband.

Toch is App Treasures meer dan een samenwerkingsverband waarmee de ontwikkelaars zich in de picture kunnen spelen. Voor gebruikers moet het ook een soort kwaliteitsstempel zijn. Nieuwe ontwikkelaars die zich bij App Treasures willen aansluiten, zullen per geval worden beoordeeld. De bedenkers hebben nog geen criteria bekendgemaakt waaraan ze moeten voldoen.

Via: Kotaku

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2009, 23:16
Categorie Apps
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.