iPhone Dev Team op Nederlandse hackersconferentie HAR 2009

Op de Nederlandse conferentie HAR 2009 zal het iPhone Dev Team een presentatie houden over de methoden die ze hebben toegepast, de historie van het team en de wijze waarop ze werken.

har 2009Van 13 tot 16 augustus kun je in het Nederlandse Vierhouten terecht voor de conferentie Hacking at Random 2009. Op deze internationale technologie- en beveiligingsconferentie kun je vier dagen lang debatteren, informatie opdoen en hands-on bezig gaan met technologie. Bijzonder is, dat het iPhone Dev Team voor het eerst een presentatie in Nederland gaat geven.

Op vrijdag 14 augustus staan ze om 19:00 uur ingepland om een één uur durende presentatie te geven in de Monty Hall. In de presentatie zullen leden van het iPhone Dev Team uitleg geven over de impact die de iPhone heeft gehad op de smartphone-markt, maar ook hoe Apple beperkingen aan de gebruikers heeft opgelegd.

Sinds de iPhone op de markt is, is er enorm veel energie gestoken om deze beperkingen te omzeilen. Het iPhone Dev Team legt uit hoe ze dat hebben gedaan. De presentatie geeft een samenvatting van de hacks die ze voor het iPhone-platform hebben uitgebracht, de beveiligingsmethoden die zijn omzeild en de historie van het team.

Helaas zijn er geen kaartjes voor HAR 2009 meer te krijgen, want het evenement is volledig uitverkocht. Maar we zullen ongetwijfeld iemand kunnen vinden, die verslag wil doen.

Algemene informatie: HAR 2009
Informatie over de sessie van het Dev Team: Hacking the iPhone Part 3.0
Tipgever: Borcef

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2009, 13:17
Categorie Round-up
Onderwerpen hackers, iphone dev team

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.