iPhone 3G vanaf vandaag zonder abonnement (prepaid) verkrijgbaar

Sinds vandaag biedt T-Mobile de iPhone ook zonder abonnement aan. De prijs ligt wel wat aan de hoge kant, en ook zit de simlock er hoogst waarschijnlijk nog steeds op.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile biedt vanaf vandaag de iPhone 3G ook in combinatie met T-Mobile PrePaid aan. De prijs ligt wel een beetje aan de hoge kant, namelijk €699,95 inclusief €100 beltegoed. Je betaalt €0,35 per minuut naar vast en mobiel, en maar liefst €0,23 voor een sms’je. Mobiel internet kost je €1 per MB, waarbij je een maximum hebt van €7 per dag. De snelheid hiervan is echter wel hetzelfde als bij een abonnement. Heb je geen zin om naar België te rijden, of om hem uit een ander land te laten importeren, dan zou dit wel een oplossing kunnen zijn. De voorraad is echter wel beperkt, dus op = op.

Naast het bovenstaande aanbod heeft T-Mobile nog drie prijsplannen, namelijk ‘Prepaid 24/7’, ‘Prepaid MyFaves’, en ‘After3’, waardoor er voor ieders belgedrag wel iets is.
De prepaid iPhone 3G wordt alleen met 8GB geleverd en is in ieder filiaal te verkrijgen. Visual Voicemail werkt zonder abonnement helaas niet en een simlock zit er nog steeds op.
Meer informatie is te vinden op T-Mobile.nl.

Via: Tweakers

Tipgevers: Evert, Rv, Gallip91 en Harald

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorieën iDevices, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.