iPhone 3G: Speck brengt extreem doordachte PixelSkin-case uit

Speck brengt met de PixelSkin een dikke siliconenhoes op de markt, waarmee je iPhone 3G extra goed beschermd is tegen stoten en vallen.

PixelskinSpeck Products heeft de PixelSkin-case aan de wereld gepresenteerd. Het gaat hier om een siliconencase, maar met een veel betere stootbestendigheid door het dikkere materiaal. Het ruitpatroon zorgt voor een betere grip. Aan de voorkant zit een verhoogde rand, zodat je scherm niet over de tafel schuurt, wanneer je de iPhone ondersteboven neerlegt.

Volgens Irene Baran, CEO van Speck, heeft de introductie van de iPhone 3G een “explosie van creativiteit” in het designteam teweeggebracht. Er werd inspiratie gehaald uit historische trends, sociale katalysatoren (huh?) en voorspellingen van kleurentrends om op deze PixelSkin uit te komen. Kortom, niet zomaar iets wat even snel inelkaar is geflanst, hier zit een Groot Idee achter. De case moest bescherming, persoonlijkheid en comfort bieden. Wat die kleurentrends betreft gaan zwart, wit, geel, lichtgroen, fuchsia en paars de toon aangeven in accessoireland.

De Speck PixelSkin voor de iPhone 3G is vanaf juli te koop voor $25 per stuk.

Via: iLounge
Meer info: Speck

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2008, 9:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.