iPhone 3G S in België: 26 juni via Mobistar

Mobistar zal in België de iPhone 3G S gaan verkopen. Vanaf 26 juni, op dezelfde dag als in Nederland, ligt de iPhone 3G S ook in België in de winkel. Voor het eerst met koppelverkoop?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 3gsOver de iPhone 3G S via T-Mobile is zo langzamerhand alles bekend, maar hoe zit het met de Belgen? Zij krijgen op 26 juni eveneens de iPhone 3G S via Mobistar. Beide versies, in 16 en 32GB komen in België beschikbaar via deze provider. Ook zal de gewone 8GB iPhone 3G nog in het assortiment blijven. Mobistar gaat in een later stadium de prijzen bekendmaken, net als T-Mobile.


In België speelt op dit moment een discussie over de koppelverkoop. Het zou mooi zijn als Mobistar de iPhone 3G S in België aangrijpt om het toestel voor het eerst te verkopen met subsidie, zoals in Nederland het geval is. Het Europese Hof heeft België opgedragen om af te stappen van het verbod op de koppelverkoop. Daardoor hebben de Belgen op dit moment wel een volledig vrije keuze in de provider, maar ze betalen voor die vrijheid een behoorlijke prijs.

Eigenlijk hadden we in het artikel over de iPhone 3G S bij T-Mobile dit nieuws al vermeld, maar omdat veel Belgen toch blijven vragen welke Belgische provider het wordt, hebben we er een apart artikel over om de discussie op één plek samen te brengen.

Inmiddels staat ook de minisite van Mobistar over de iPhone 3G S online:

iphone belgie

Meer info: De Standaard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 22:20
Categorie
Providers
127 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.