iPhone 3G heeft eerste generatie iPhone ingehaald

Omstreeks volgende week zijn er zes miljoen stuks van de iPhone 3G verkocht. De iPhone 3G heeft daarmee in anderhalve maand de eerste generatie iPhone ingehaald.

iPhone 3G reviewOmstreeks volgende week zijn er meer dan 6 miljoen stuks van de iPhone 3G verkocht. Daarmee is de tweede generatie iPhone nu al populairder dan de eerste generatie iPhone, waarvan er in bijna een jaar tijd 6 miljoen stuks zijn verkocht. Nog wat cijfers: de iPhone 3G verkocht alleen al in het eerste weekend één miljoen stuks, terwijl daar bij de eerste generatie iPhone maar liefst 74 dagen voor nodig waren. De hogere verkoopcijfers hebben natuurlijk ook ermee te maken dat de iPhone in veel meer landen wordt verkocht: bij de eerste generatie iPhone konden belangstellenden alleen in de VS terecht.

Foxconn produceert de iPhone met een snelheid van 800.000 stuks per week volgens sommige bronnen. Andere bronnen spreken over nog iets hogere getallen: 150.000 stuks per dag. Het plan om in 2008 tien miljoen iPhones te verkopen lijkt gemakkeiljk haalbaar. Voor volgend jaar is het plan zelfs om meer dan 40 miljoen iPhones te verkopen.

Via: TechCrunch
Tip van King1987, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2008, 19:22
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.