iPad pre-order al vanaf volgende week van start? [gerucht]

Volgens een gerucht van AppAdvice.com gaat Apple in de VS op 26 februari starten met pre-orders voor de iPad. Ze baseren zich op een welingelichte bron.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad pre-orderEr zijn geruchten dat de pre-orders voor de iPad al volgende week beginnen. De website AppAdvice.com citeert een welingelichte bron, die beweert dat de Amerikaanse voorverkoop op 25 februari 2010 begint.

Steve Jobs zei bij de aankondiging van de iPad dat de eerste leveringen over 60 dagen zouden worden gedaan, dus eind maart. De 3G-modellen zouden een maand later in de winkel komen. Een officiële lanceerdatum is echter nog niet bekendgemaakt; het enige wat geïnteresseerden kunnen doen is zich inschrijven voor een nieuwsbrief met notificatiedienst (ook in Nederland en België).

De datum van 25 februari zou betekenen dat de pre-orders een maand voor de officiële leverdatum beginnen. Apple heeft wel vaker producten in pre-order aangeboden, waarbij de pre-orders meteen een indicatie geven hoeveel voorraad er op de dag van de lancering beschikbaar moet zijn in de fysieke winkels. In Noorwegen waren al twee Apple-resellers begonnen met het accepteren van pre-orders. Zij moesten de bestellingen wegens overweldigend succes echter stoppen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 14:54
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.