iPad kapotgeslagen met honkbalknuppel

Op YouTube staan nu al de eerste filmpjes van iPads die bewust worden vernield. Op een filmpje is te zien hoe een jongen een iPad op de grond gooit en een ander er vervolgens met een honkbalknuppel op slaat.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Op YouTube staan nu al de eerste filmpjes van iPads die bewust worden vernield, voor de lol of om een YouTube-hit te scoren. Op een filmpje, dat in twee dagen tijd meer dan 200.000 keer is bekeken, is te zien hoe een jongen een iPad op de grond gooit en een ander er vervolgens met een honkbalknuppel op slaat. Van de iPad blijft weinig over.
De reacties op het filmpje stromen binnen. “Waarom doe je dat, ben je te rijk?” roept een gebruiker. “Fucking idiots”, is de reactie van een ander.

Er zijn ook mensen die vinden dat deze mensen niet zo moeten zeuren: “Wie maakt het wat uit? Hebben jullie er voor betaald? Het is hun keuze.”

De komende tijd zullen meer van dit soort filmpjes volgen, zo leert het verleden. Van veel gadgets zijn op YouTube filmpjes te vinden waarbij ze op een zo origineel mogelijke manier worden vernield. Het wachten is nu tot de heren van Will It Blend? de iPad in hun keukenmachine stoppen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2010, 18:41
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.