Inschrijving voor Apple Design Awards 2009 gestart

Apple heeft de inschrijving voor de Apple Design Awards 2009 geopend. Tot 4 mei heb je de tijd om je fantastische iPhone-applicatie aan te melden voor deze wedstrijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Design AwardsOntwikkelaars die denken dat ze een bijzondere iPhone-applicatie hebben gemaakt kunnen zich nu inschrijven voor de Apple Design Awards 2009. De awards zullen tijdens WWDC worden uitgereikt aan maximaal zes prijswinnaars: maximaal vier ontwikkelaars kunnen een prijs winnen met applicaties die ze met de iPhone SDK voor iPhone OS 2.2.1 hebben gemaakt. De applicatie die je indient moet al in de App Store beschikbaar zijn. Eén prijs is er voor de persoon die de beste applicatie voor iPhone OS 3.0 beta ontwikkelt en dan is er ook nog een prijs voor studenten die met iPhone SDK 2.2.1 aan de slag zijn geweest. De deadline om je aan te melden is 4 mei.

De Apple Design Awards zijn bedoeld om technische excellentie, innovatie en bijzondere prestaties te belonen. Naast de prijzen voor iPhone-applicaties zijn er soortgelijke prijzen voor Mac OS X. Winnaars ontvangen een flink prijzenpakket: twee 15 inch MacBook Pro’s in de beste configuratie die beschikbaar is, twee 30 inch Apple Cinema Displays, twee 16GB iPhone 3G’s, twee 16GB iPod touches, een ADC Premier-lidmaatschap en je krijgt het geld van je WWDC 2009 ticket terug. Studenten winnen van alle genoemde hardwareprijzen slechts één exemplaar en krijgen een ADC 2009 Student Membership.

Vanaf 2 april kun je je deelnemende applicatie indienen.

Meer info: Apple

apple design awards

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.