iNav theme: nu beschikbaar in Cydia (jailbreak)

Het iNav theme verscheen deze week in Cydia. iNav biedt een unieke gebruikersinterface aan voor je iPhone. Hoe je iNav installeert lees je in dit artikel.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

iNavEen tijdje terug schreven we al over iNav, een radicaal nieuwe interface / theme voor je iPhone. Deze week verscheen iNav dan ook daadwerkelijk in Cydia. Destijds was nog onduidelijk hoe je dit thema moest installeren en welke stappen er allemaal bij zouden komen kijken. Op de website van ModMyI.com heeft de maker inmiddels een uitleg geplaatst over hoe je het thema op je iPhone kunt krijgen. Er zijn een flink aantal stappen nodig, maar het resultaat mag er daarna wel zijn. Niet voor de beginnende gebruiker, wel uniek. Hoe je dit thema installeert lees je hieronder verder.

Wanneer je iNav installeert via Cydia, wordt ook automatisch de applicatie Categories geïnstalleerd.

Sommigen van jullie zullen Categories wel kennen, hiermee is het mogelijk om soorten applicaties te groeperen in bepaalde mappen, net zoals je dat op je PC/Mac zou doen. Je kunt bijvoorbeeld de categorie Games aanmaken en daarna al je games in deze categorie slepen waardoor er maar één icoon op je springboard staat. Na het klikken op dit icoon krijg je al je games te zien. iNav maakt ook gebruik van deze applicatie. Informatie over hoe deze applicatie precies te gebruiken vind je op de site van Big Boss.

Nadat je iNav geinstalleert hebt open je de Categories-applicatie en maakt daarin twee mappen aan, te weten Games en Apps. Daarna verplaats je al je games naar de Games-map. De volgende stap is het verplaatsen van al je applicaties naar de Apps-map. De applicaties die je niet moet verplaatsen zijn: Phone, Settings, Text, Email, Safari, Mediaplayer en Photo’s. Hierna ga je naar Winterboard en maak je het iNav thema actief. Ook zet je hier No Undocked Icon Labels aan en zorgt dat deze boven iNav komt te staan. Verder moet je alle themes uitzetten in Winterboard.

iNav - lege iconenNa het afsluiten van Winterboard zijn er op je springboard een aantal lege iconen komen te staan die je precies zo moet plaatsen als op het screenshot hieronder staat. Als laatste moet je voor de Apps- en de Games-categorie nog een aantal instellingen goed zetten. Hierna heb je het iNav thema werkend op je iPhone!

De volledige informatie en uitleg vind je op de site van ModmyI.com. Nogmaals, het installeren van dit thema is niet voor beginnende jailbreaker / gebruiker! Als je niet zeker weet wat je doet, laat dan dit thema links liggen. Wij zijn uiteraard wel benieuwd naar jullie ervaringen met iNav. Laat je mening achter in de reacties.

iNav is verkrijgbaar via de repo van ModMyI.com in Cydia.
(via ModmyI.com)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:10
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, Navigatie, winterboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.