iculture-populaire-apps
Populaire Apps

CyDelete: verwijder jailbreak-applicaties vanaf je SpringBoard

CyDelete, hiermee is het mogelijk om de applicaties die je via Cydia hebt geinstalleerd op dezelfde manier te verwijderen als dat je dat doet met de officiele iTunes applicaties d.m.v. het kruisje.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

CyDelete - UninstallingIn Cydia verscheen vandaag CyDelete. Hiermee is het mogelijk om de applicaties die je via Cydia hebt geïnstalleerd op dezelfde manier te verwijderen als je gewend bent met de officiële iTunes-applicaties. Dat wil zeggen dat je je vinger ingedrukt houdt op de applicatie en dat daarna het welbekende kruisje verschijnt. 

Normaal gesproken moet je altijd eerst Cydia opstarten om een jailbreak-applicatie te verwijderen. Dat kan behoorlijk lang duren, als je veel repo’s geïnstalleerd hebt. Nu is dat niet meer nodig. Nadat je op het kruisje hebt gedrukt bij de jailbreak-applicatie zoekt CyDelete (dat op de achtergrond draait) de applicatie op en vraagt of je de applicatie wilt verwijderen. Daarna wordt de applicatie gedeïnstalleerd.

Dit gebeurt allemaal rechtstreeks vanaf je SpringBoard.  Om de applicatie eventueel opnieuw te installeren zul je wel Cydia moeten opstarten. Al met al een handige en tijdsbesparende aanvulling voor de jailbreakers onder ons.

CyDelete is verkrijgbaar via de Big Boss repo.

CyDelete zoekt applicatie op in Cydia   CyDelete vraagt of je zeker weet dat je de applicatie wilt verwijderen

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.