iLuv ArtStation maakt van je iPad een soort iMac G4

iLuv heeft de ArtStation uitgebracht, een speakerdock waarmee je van je iPad een soort desktopcomputer maakt. Je plaatst de iPad in de houder en kunt daarna de arm laten draaien tussen landschaps- en portretweergave.

iluv artstationiLuv heeft een dock aangekondigd die je iPad het uiterlijk geeft van een desktopcomputer. Het geheel zou eruit moeten zien als een iMac G4, maar er is helaas gekozen voor een rechthoekige ‘doos’ in plaats van het karakteristieke ‘lampje’. Je plaatst de iPad in een houder bovenop de speaker. Deze arm kun je vervolgens ronddraaien en roteren van portret- naar landschapsweergave. Je krijgt er meteen een bijpassend Bluetooth-toetsenbord en een afstandsbediening bij, zodra de iLuv ArtStation op de markt komt. De uitvoering op de foto is bedoeld voor de iPad, maar de fabrikant is van plan om iets soortgelijks voor de Galaxy Tab-serie van Samsung te maken.


De iLuv ArtStation beschikt over ingebouwde speakers en probeert anders te zijn dan de vele docks en speakers die al op de markt zijn gebracht. Je hebt straks keuze uit de kleuren wit/zilver en zwart/zilver. Er is nog niets bekend over prijzen en beschikbaarheid, maar aangezien iLuv een bekende fabrikant is zal deze ArtStation waarschijnlijk niet moeilijk verkrijgbaar zijn.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 juli 2011 om 18:30
Categorie
Accessoires

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.