iCulture iKids logo

iKids week 12: King Rabbit en Surprising Eggs

In deze iKids is het pasen, en dus gaan we eieren verven in Surprising Eggs en met een konijn op stap in King Rabbit.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

iCulture iKids logo Geheel in lijn met de feestdagen bespreken we in deze iKids apps waar konijnen in figureren. In het fraai geanimeerde King Rabbit moeten oudere kinderen in een geheimzinnige wereld zo veel mogelijk konijnen zien te redden; in Surprising Eggs kunnen de kleintjes ouderwets eieren verven en versieren. Zalig Pasen!

Surprising Eggs

In deze vrolijke paasapp, die tijdelijk gratis is, kunnen kinderen tot 5 jaar op professionele wijze eieren decoreren. Kies een kleurige ondergrond, beplak het ei met vormpjes en geef deze een kleur naar keuze. Daarna begint de pret pas echt, want terug in het nestje en onder een warmtelamp komt het versierde ei uit. Je verwacht een kuiken, maar dat is het lang niet altijd: ook een robot, een konijn of een panda behoren tot de mogelijkheden. Dit verrassingsdiertje kun je vervolgens aankleden met allerlei accessoires. Leuk bedacht: als je dit doet verandert de achtergrond mee. Een dier dat een tovenaarshoed krijgt vliegt ineens als een heks boven de daken, een nieuw paar engelenvleugels levert een dromerige wolkenwereld op. Vergeleken daarmee is een normaal paasei wellicht een tikkie saai.

Surprising Eggs

King Rabbit

Voor kinderen vanaf 9 jaar vormt King Rabbit wellicht een leuk tijdverdrijf tijdens de paasdagen. In dit nieuwe platformspel moet je net als in voorganger Furdemption zorgen dat jouw konijn een geheimzinnige en soms griezelige puzzelwereld overleeft. Dat doe je door de beste route te kiezen en slim gebruik te maken van de elementen om je heen. Schuif een doos in het water om de rivier over te steken of spring net op tijd op een heen en weer schuivend eilandje. Het uiteindelijke doel is zo veel mogelijk konijnen redden, en zo de onderdanen van jouw koninkrijk veilig te stellen. Onderweg kom je allerlei interessante items tegen die je goed kunt gebruiken. Van sleutels en toverdrankjes tot konijnenholen om je in te verstoppen. Wat ons betreft is King Rabbit een waardige opvolger van Furdemption, goed voor heel wat uurtjes speelplezier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 oktober 2016 om 11:51
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.