iCulture Weekend: weer ophef kerstboom Den Haag en grote update WappZapp

In iCulture Weekend: weer ophef over de kerstboom in Den Haag, grote update voor WappZapp en nog veel meer app-updates.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

kerstboom den haagDe ophef om de kerstboom in de Haagse Passage in Den Haag bereikte afgelopen weekend weer een nieuw hoogtepunt. Boze inwoners kalkten hun eigen kerstboom en verschillende teksten op de schutting rondom de toekomstige Apple Store in de hofstad. De populaire app WappZapp voor uitgesteld tv-kijken kreeg een grote update en de biografie van Apple-ontwerper Jony Ive is nu ook in een Nederlandse editie verkrijgbaar. Verder een update voor de Telegraaf-app met puzzels en de Vine-app verbergt voortaan herpublicaties.

Een kerstboom en teksten op de schutting rondom Apple Store Den Haag

apple kerstboom kleinDe Apple Store in Den Haag moet nog openen, maar is nu al een veelbesproken onderwerp. De toekomstige Apple Store wordt gevestigd in de Haagse Passage in de hofstad, maar de ruim vijftien meter hoge kerstboom die al ruim vijftien jaar in het winkelcentrum staat moet ervoor wijken. Tot grote onvrede van de inwoners van Den Haag. Die uitten hun ongenoegen door de schutting rondom het pand te bekladden met een kerstboom en verschillende teksten. Apple heeft de teksten inmiddels laten verwijderen.

Meer lezen: Den Haag kalkt kerstboom en meer teksten op Apple Store-schutting

Meer nieuws dit weekend:

WappZapp 3.0: nieuw design en meer online tv-diensten

wappzapp-3De Nederlandse gratis ‘filmpjes-app’ WappZapp heeft in versie 3.0 een nieuw design aangemeten gekregen dat meer in lijn is met iOS 7. Andere verbeteringen zijn bijvoorbeeld automatisch afspelen op een Apple TV, betere sortering en makkelijker door de videotheek bladeren. Ook zijn er nieuwe tv-diensten toegevoegd zoals Universiteit van Nederland, AutoweekTV en Linda.

Meer lezen: WappZapp 3.0 brengt nieuw design en meer online tv-diensten

Meer apps dit weekend:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2013, 11:20
Categorie Round-up
Onderwerp iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.