iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Weekend: Obama stopt iPhone-verbod, Evomail en meer

In iCulture Weekend aandacht voor het gestopte iPhone- en iPad-verbod in de Verenigde Staten en een update voor Evomail.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Obama veto iPhoneDe temperaturen van afgelopen weekend hebben er waarschijnlijk voor gezorgd dat het merendeel van Nederland zijn vrije tijd buiten besteedde, maar vrees niet voor mogelijk gemist belangrijk iOS-nieuws. In iCulture Weekend zetten we namelijk iedere maandagochtend nog eens voor het gemak alle belangrijke zaken op een rij. Met vandaag aandacht voor onder andere het tegengehouden iPhone- en iPad-verbod in de VS en IMAP-ondersteuning in mail-app Evomail.

Obama voorkomt importverbod oudere iPhones en iPads in VS

President Barack Obama heeft in de Verenigde Staten een importverbod voor oudere iPhones en iPads weten te voorkomen. Het Amerikaanse handelsbureau ITC wilde de import van de iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en iPad 2 met 3G tegenhouden omdat deze modellen patenten zouden schenden. Obama sprak zijn vetorecht uit om deze actie tegen te gaan – een actie waar al langer op werd gehoopt. Obama is namelijk een fel tegenstander van zogeheten ‘patenttrollen’.

Ander nieuws

Evomail ondersteunt voortaan IMAP-mailaccounts

Evomail iconEen update voor e-mailapp Evomail maakt het mogelijk om voortaan ook in te loggen met een IMAP-mailaccount. Hierdoor beperkt de app zich niet langer tot slechts een paar diensten – hiervoor had je een Gmail-, Yahoo- of iCloud-mailadres nodig. De update biedt voor al deze nieuw toegevoegde mailadressen ook een unified inbox, waarin alle berichten binnenkomend op alle adressen worden gebundeld.

Andere apps

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.