iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 14 mei 2014

De schermresolutie van de volgende iPhone kan wel eens bekend zijn en... Apple-medewerkers zijn verzocht niet vrij te nemen in september.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 resolutie vergelijking 2Een dag van voortekenen voor de volgende iPhone. Daar hebben we er meer van bij iCulture, maar vandaag is het weer raak. Apple-medewerkers hebben het dringende verzoek gekregen niet vrij te nemen in september, wat op de release van een nieuw belangrijk apparaat duidt. Daarnaast lijkt ook de schermresolutie van de volgende iPhone een gegeven. Nog meer vandaag: het Algemeen Dagblad warmt op voor het WK, Google+ groeit in Nederland, nieuwe weerapps en succes voor de stijlvolle game Monument Valley.

Nieuws en accessoires

Apps

Rubrieken

  • Een hoogte- en dieptepunt in de iCulture speelt vandaag. Het Nederlandse Spil Games gaat een grote groep werknemers ontslaan, maar… het prachtige Monument Valley bewijst dat je nog steeds geld kan verdienen zonder in-app aankopen.
  • In de iCulture Deals onder andere een dijk van een shooter voor de Mac in de aanbieding.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV Rebound dating app Facebook singles

  • Een iPhone-app voor een boodschappenlijstje anno 2014, please. En toch klopt PaperBag (€0,89) zichzelf op de borst. Het eenvoudig te bedienen appje positioneert zichzelf als een heldendaad: het zorgt er niet alleen voor dat je makkelijk boodschappen kan doen in de supermarkt, maar waarschuwt je ook dat je je eigen plastic tas moet meenemen om het milieu te besparen.
  • Wat betekenen de 181 Nederlandse verkeersborden ook alweer? iPhone-app Gratis Verkeersborden Oefenen (gratis) leert je en overhoort je.
  • Als je altijd al op de hoogte wilde blijven van de extreme sporten waar RedBull zijn naam aan koppelt, kan je nu de RedBull.com (gratis) iPhone-app downloaden. Fraaie beelden.
  • Een nieuw asociaal dieptepunt na BroApp, of stiekem toch handig? Rebound (gratis, afgebeeld) is een nieuwe Nederlandse app die je pushberichten verstuurt als iemand van je Facebookvrienden weer single is.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.