iculture-vandaag
iCulture Vandaag
paul-deneve-apple

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 15 augustus 2014

Op iCulture las je vandaag alles over witwaspraktijken bij een Apple Store, gigantisch WhatsApp-gebruik in Nederland, Flitsmeister en meer.

paul-deneve-appleIedere dag vind je op iCulture zoveel nieuws en app-besprekingen, dat je er soms wel eentje mist. Geen nood, daar is iCulture vandaag voor. Je las vandaag op iCulture alles over de witwaspraktijken bij een Apple Store en de gigantische WhatsApp-gebruikscijfers hier in Nederland. Maar ook updates voor Flitsmeiser en Doodle Jump. En wie is de man op de foto hiernaast?

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • iCulture Deals is zo vlak voor het weekend weer bommetjevol. Niet alleen met apps en games, maar ook een goedkope iPad met Office. Dit is ook de laatste dag waar je van twee iCulture Shopknallers gebruik mag maken.

this is my car

Nog meer vandaag

Apps die nog even leuk zijn om te noemen:

  • Met de app This Is My Car (€2,69) leg je kinderen uit hoe een auto werkt aan de hand van meer dan 100 illustraties. Je kunt je eigen auto decoreren, olie bijvullen en een band verwisselen. Waarom heeft een auto eigenlijk water en olie nodig? En hoe werken de remmen? Leuk voor kinderen van 6 tot 8 jaar.
  • Net verschenen, maar nu al een update: de gisteren besproken app Hanx Writer (gratis) van Tom Hanks bleek nog wat foutjes te bevatten. Met deze app kun je typen op een ouderwetse typemachine.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.