iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 juli 2014

Vandaag op iCulture: voorbereiden op de vakantie met de iCulture Vakantiespecial 2014, de beste juichvideo's maken, alternatieve fotoalbums, iOS 8 beta 3 en nog veel meer.

vakantie-plannenGa je binnenkort op vakantie? Een goede voorbereiding is het halve werk. Vandaag zijn we weer gestart met de iCulture Vakantiespecial. Met verschillende artikelen gidsen we je door de zomermaanden: van de voorbereiding tot handige stedengidsen, offline kaarten en nog veel meer. Verder zetten we enkele tips op een rij om de beste juichvideo te maken als Nederland woensdagavond naar de WK-finale gaat en bespreken we drie alternatieve fotoalbums voor iPhone en iPad. O ja, we hebben ook nog een kleine verrassing voor je. Lees dus snel verder.

Alleen op iCulture

  • Is de camerol van je iPhone of iPad vol? We bespreken drie alternatieve fotoalbums met meer opslagruimte.
  • De vakantie staat weer voor de deur, dus is het weer tijd voor de iCulture Vakantiespecial. We trappen af met de voorbereiding. Deze apps en handige tips mag je niet missen voordat je op vakantie gaat.
  • Genoeg reden om te juichen afgelopen zaterdag. Maar de vele juichvideo’s die op de sociale media voorbij komen kunnen wel beter. Daarom vijf onmisbare tips om juichvideo’s te maken.
  • In de iCulture Deals een handige iPad-hoofdsteunhouder voor in de auto, een fijn geprijsde reservebatterij en natuurlijk alle app-koopjes

Nieuws

Apps

Accessoires

Voorproefje

Als je ons op Twitter of Facebook volgt, wist je waarschijnlijk al dat we zeer binnenkort iets nieuws gaan presenteren. Via ons nieuwe Instagram-account publiceerden we al enkele sneak previews. Vandaag hebben we weer een nieuw voorproefje voor je. Check dus snel ons Instagram-account: instagram.com/iculture.nl. En volg ons meteen voor nog meer interessante previews!

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ANWB Onderweg parkeerplek selecteren

  • De iPhone-app van het Apple Museum Nederland (gratis) is bijgewerkt. De applicatie heeft nu een iOS 7-uiterlijk, een nieuwe menuopzet en ook de contactinformatie is ververst. Wist je dat het museum in het Drentse Orvelte staat, een dorpje dat toeristen trekt met zijn schaapskooi, stromakers en pannenkoekenwinkel?
  • De ‘totaalverkeersapp’ ANWB Onderweg (gratis, afgebeeld) met files, parkeerprijzen, pechhulp en meer is voorzien van oplaadpalen voor elektrische auto’s. Je bekijkt nabije laadpalen en hun type aansluiting ingezoomd op de kaart waarop je ook tarieven van tankstations ziet. Met filters kan je instellen dat je zowel benzinepompen als laadpalen ziet.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.