iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 april 2014

Vandaag op iCulture aandacht voor de WWDC 2014-kaartverkoop, bellen via 4G in iOS 8, malware op Tinder en meer.

grote-iphoneIedere avond vatten we in iCulture Vandaag nog eens rustig de gebeurtenissen van de dag samen. Met vandaag onder andere aandacht voor technische vernieuwingen in iOS 8 die het mogelijk maken om te bellen via LTE en de WWDC 2014-kaartverkoop.. De crowdfundsite Kickstarter komt 26 april naar Nederland – en dat is goed nieuws voor Nederlandse accessoiremakers.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Juice is een stijlvolle, aluminium wandhouder voor de iPad.

Rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag weer de aangewezen plek voor de laatste koopjes.
  • In iCulture speelt aandacht voor 2048 Backwards, Rusher en Skyline Skaters.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Bliep iPhone-app

  • De belstatus-app van de bijzondere telecomprovider *bliep (gratis, afgebeeld) is voorzien van de mogelijkheid om automatisch op te waarderen. De prepaid-provider geeft daarvoor twee mogelijkheden. Óf je waardeert automatisch op als je tegoed onder de 2 euro duikt, óf je verlengt automatisch en zit dan toch op een soort abonnementsvorm. Wel zet je nog altijd zelf elke dag de schakelaar om als je *bliep wil gebruiken. Anders wordt er niks afgeschreven.
  • De iPhone- en iPad-app van Vimeo (gratis) doet de website nog altijd geen eer aan, met zijn laadproblemen, sporadische instabiliteit en beperkte mogelijkheden. Maar de app is wel wat beter geworden na de laatste update. Je ziet nu constant een zoekbalk rechtsboven in beeld, kan video’s toevoegen aan je kijk later-lijst én op je apparaat zetten met één swipe en er zijn fouten uit de app gehaald.
  • Dé trend onder Nederlandse openbaar vervoer-apps: je eigen favoriete stations, haltes en routes toevoegen om snel vertrektijden te zien. Openbaar Vervoer 2.1 (€1,79) blijft niet achter. Je kan nu favoriete haltes bijhouden zodat je hem snel terugziet in de lijst én als highlight op de kaart. Scheelt weer zoekwerk voor je vertrektijden. De app is ook verbeterd voor VoiceOver, de voorleesstand voor blinden en slechtzienden.
  • Verbeterde gameplay en twee nieuwe droomwerelden in het populaire puzzelspel Candy Crush Saga. Vrolijkheid met mummies in Dizzy Desert en veel plezier in de draaimolen in het nieuwe Cotton Carnival.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.