iculture-vandaag
iCulture Vandaag
software-update-icon

iCulture Vandaag: dit was maandag 30 juni 2014

Vandaag op iCulture: iOS 7.1.2 voor iDevices, 6.2 voor Apple TV, iPhone 6 met dunner scherm maar zonder strepen, offline zoeken in Spotify, gifjes maken met Shoot en nog veel meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

software-update-icon-512x512Apple luidde de maandag in met verschillende software-updates. Zo moet iOS 7.1.2 voor iPhone, iPad en iPod touch onder meer problemen met de beveiliging van Mail verhelpen. Tegelijkertijd verscheen Apple TV software-update 6.2, al brengt die waarschijnlijk alleen foutoplossingen. En voor Mac-gebruikers is er 10.9.4 om problemen met Wi-Fi en de sluimerstand te verhelpen. Maar er was ook ander nieuws. De iPhone 6 krijgt waarschijnlijk een nog dunner scherm en zou geen dikke strepen op de achterkant krijgen, die in de verschillende mockups wel te zien zijn, en doken de eerste foto’s op van de mogelijke voorkant van de 4,7-inch iPhone 6. En ook gifjes maken met Shoot voor iPhone, offline muziek zoeken in Spotify en nog veel meer.

Nieuws

Apps

Accessoires

Onze rubrieken

  • In de iCulture speelt gaan we ditmaal vouwen: vijf geweldige games waarin vouwen of origami centraal staan.
  • In de iCulture Deals profiteer je nog enkele dagen van een handige iPhone-accu voor onderweg en natuurlijk veel app-koopjes.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De hotelapp Booking.com (gratis) heeft een handigheid toegevoegd voor mensen die op de bonnefooi op vakantie gaan. Na 16.00 zie je een nieuw overzicht in de applicatie en zie je waar je een kamer kan boeken waarin je niet met creditcard hoeft te betalen. Het overzicht is eerder op de weg nog afwezig.
  • Met de officiële iOS-app van de HEMA (gratis) kan je nu ook vanaf je mobiel foto’s laten printen. Je mag ze ophalen bij het dichtstbijzijnste filiaal.
  • Een kleine eervolle vermelding gaat naar Bij Kees. Groot fan van iCulture en behalve een digitale menukaart in appvorm, vind je er ook een handvol recepten voor sausjes.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 11:48
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.