iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 maart 2014

Vandaag op iCulture: 4G bij Telfort en meer Vodafone-abonnementen, Apple TV-plannen, iPhone-batterijen door robots en meer.

Vodafone 4GHet begin van de week is gevuld met providernieuws. Niet alleen biedt Telfort binnenkort 4G aan abonnees, maar ook Vodafone breidt het 4G-aanbod uit voor andere abonnementen. Je leest er alles over in iCulture Vandaag, waar je alle belangrijke nieuwtjes, app-besprekingen en andere artikelen op een rij ziet staan. En nog meer vandaag: een link, tv-gids iFanzy voor iPhone en weersvoorspellingen voor het water in Zeeweer.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Zeeweer iPhone weersbericht

  • Zeeweer (€1,79, afgebeeld) was er al als iPad-app, maar ontwikkelaar Martijn de Meulder heeft nu ook een iPhone-versie uitgebracht. Ook daarin word je overdonderd door een enorme hoeveelheid weerberichten en weersvoorspellingen op het water. Er zijn schema’s voor eb en vloed, stromingen, waarschuwingen, radarbeelden en kaarten van verschillende modellen. Voor de liefhebber en specialist.
  • Nog een app die het pad vanaf de iPad naar de iPhone bewandeld heeft: iFanzy tv-gids (gratis). De televisiegids die op de iPad lekker veel rust uitstraalde, komt op het kleinere scherm helaas niet lekker tot zijn recht. De verschillende zender- en programma-overzichten zijn net niet handig, je ziet constant reclame onderin beeld en de gids levert ook geen second screen-functionaliteit.
  • De Nederlandse leuke-lijstjes-app Upcoming (gratis) heeft een zoekfunctie gekregen in een nieuwe update. Daarmee zoek je niet alleen op trefwoorden van lijstjes, maar kan je ook kanalen van de desktopsite achterhalen die niet in de app te vinden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op ‘WTF’ of ‘Sport’. Daarnaast is het eenvoudiger gemaakt om artikelen te delen die trending zijn in Nederland.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.