iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture-logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 14 juli 2014

Vandaag op iCulture: terug- en vooruitblik op de vernieuwde website die we donderdag introduceren, 5,5-inch iPhone 6 misschien vertraagd, updates voor CloudMagic, TomTom en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

New iCultureAls redactie van iCulture gaan we een spannende week tegemoet. Aanstaande donderdag lanceren we een compleet vernieuwde site, een nieuw logo en huisstijl. En we gaan verder onder één universele naam: iCulture. Onze redacteuren kijken alvast terug en blikken vooruit op de nieuwe site. App-redacteur Bart vertelt over de aanschaf van zijn eerste iPhone en nieuwsredacteur Bastiaan over zijn eerste Apple-product, nog ver voordat hij over Apple zou schrijven. Nieuws was er natuurlijk ook zoals mogelijke vertraging voor de 5,5-inch iPhone 6, een fraaie update voor mailapp CloudMagic en verholpen crashes in de TomTom-apps voor iPhone en iPad.

Nieuws

Apps

Onze rubrieken

  • In de iCulture Deals hebben we een handige batterijcase en fraaie appkoopjes zoals mediacenter Plex en Runtastic Road Bike.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
gMusic 2 Google Music player

  • De belstatus-app van KPN die de simpele naam MijnKPN (gratis) draagt, is voorzien van informatie en bundels afgestemd op de nieuwe abonnementen.
  • We zijn gecharmeerd van gMusic 2 (€1,79), de onofficiële muziekspeler voor gebruikers van het Spotify-alternatief Google Music. Dankzij een nieuwe update van de applicatie kan je de streamingkwaliteit aanpassen. Hoger voor Wi-Fi, lager voor mobiele verbinden.
  • King.com laat van zich horen deze maandag. Twee van de enorme successen van de ontwikkelaar zijn vandaag voorzien van een update. In Bubble Witch Saga 2 wacht hoofdstuk 8 op je, in Candy Crush Saga tref je 15 nieuwe levels met als thema ‘wafelmolen’. Kleuren combineren maar!
  • Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.