iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 10 maart 2014

Vandaag op iCulture uitgebreid aandacht voor het pas verschenen iOS 7.1, een update voor de Apple TV en meer.

iOS 7.1 beta 3 spotlightHet lange wachten is vandaag dan toch eindelijk voorbij: Apple heeft iOS 7.1 beschikbaar gesteld, met daarin een oplossing voor de vele crashes en ondersteuning voor CarPlay. De update ging gepaard met flink wat nieuwe app-versies van officiële Apple-applicaties, een update voor de Apple TV en gelekte codenamen voor nog niet uitgebrachte iPads.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Slimo is een zeer dunne draadloze oplaadmethode voor je iPhone, die ook werkt met bestaande cases.

Rubrieken

  • In iCulture deals een nieuwe shopknaller, apps, games en nog veel meer.
  • iCulture speelt telt vandaag drie games: Block Legend, Tiny Acrobats en het pas bijgewerkte Hay Day.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Musx playlist nummers

  • De leuke muziekapp Musx (afgebeeld) die we laatst besproken, waarmee je muziek vanaf YouTube in afspeellijsten kan zetten en kan delen, maakt het nu mogelijk om vrienden in de app uit te nodigen via Facebook, Twitter, e-mail of tekstbericht. Je kan liedjes verder vanuit het zoekoverzicht meteen aan afspeellijsten toevoegen.
  • Agenda, takenmanager en notitie-app in één Pocket Informant ondersteunt het handige Fleksy-toetsenbord na een nieuwe update. Dat is vooral aardig voor Engelstalige planners, die zo al swipend hun afspraken of taken kunnen schrijven. Er is volgens traditie van de app ook weer een enorme sloot kleine verbeteringen.
  • De nieuwsapp Simple RSS Push+ maakt furore met zijn functie nieuwe nieuwsberichten van je favoriete websites automatisch te pushen na publicatie. Op gebied van design was de app niet al te noemenswaardig, maar dat is nu wat bijgetrokken. De app oogt meer iOS 7, strakker en voelt een tikkeltje sneller.

Reageren kan op afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.