iculture-vandaag
iCulture Vandaag
flic knoppen

iCulture Vandaag: dit was donderdag 20 november 2014

Op iCulture Vandaag twee todo-apps: Wunderlist Pro is een jaar gratis voor T-Mobile abonnees en Things is Apple's gratis app van de week.

flic knoppenHet is geen officiële titel, maar misschien kan je deze donderdag 20 november 2014 wel de dag van de todo-app noemen op iCulture. T-Mobile maakte vandaag bekend dat haar abonnees een jaar lang gratis Wunderlist Pro krijgen, waardoor ze alles kunnen halen uit die gerenommeerde todo-app die we voor de gelegenheid meteen helemaal doorlichten. En uitgerekend vandaag maakte Apple de geprezen takenlijst Things voor de iPhone en iPad ook 26 euro goedkoper. Dat en nog veel meer op iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
mSecure Password Manager iOS

  • Facebook heeft zijn (opgedrongen) aparte berichten-app voorzien van mogelijkheden om betere foto’s te maken. Je kan bij het maken van een foto nu de focus en belichting van het beeld instellen.
  • (afgebeeld) Deze hoog gewaardeerde wachtwoordenapp doet mee met de trend dat je de wachtwoordenkluis kan beveiligen met je Touch ID-vingerafdruk. Daar heb je natuurlijk wel minstens een iPhone 5s voor nodig.
  • De lees later-app Pocket stemt de lettergrootte in de app nu af op de lettergrootte die je op de iPhone of iPad het ingesteld. Je kan eveneens je opgeslagen verhalen delen naar andere apps via de iOS 8-deelextensie, en met Handoff lees je doodeenvoudig verder op de Mac waar je op de iPhone was gebleven.
  • De app van videosite Vimeo is nog steeds zoekende. Werd hij eerder zo visueel mogelijk vormgegeven; nu voegt Vimeo alsnog informatie over de video toe. Daaronder bijvoorbeeld de titel, auteur en play count.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.