iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 juni 2014

Vandaag op iCulture: nieuwe ontdekkingen in iOS 8, nog sneller internetten met de iPhone 6, de populairste apps voor iOS en nog veel meer.

Flyover iOSHet grasduinen naar nieuwe functies in iOS 8-beta’s gaat gewoon door. Vandaag krijgen we een beeld bij de nieuwe City Tours-functie van Apple’s Kaarten-app, krijgen ontwikkelaars meer controle over camera-functies en doet Apple iets aan een ergernis van veel gebruikers. En terwijl 4G nog niet eens overal beschikbaar is, wordt er alweer gesproken over de opvolger, LTE Advanced. Vodafone kondigde haar plannen aan en noemde daarbij ook de iPhone 6. Verder veel games in een nieuwe iCulture speelt XL en Skype poetst de eerste foutjes in de nieuwe iPhone-app weg.

Nieuws

Apps

Accessoires

Ook leuk

  • Vooral veel
  • Het is weer donderdag, dus tijd voor de iCulture speelt XL met veel leuke nieuwe games.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
WeerApp foto van het weer maken en delen

  • Succesvol voorbeeld doet volgen. Na InstaWeather heeft ook Nederlander Ali Farhat een app uitgebracht waarin je eigen foto’s kan voorzien van allerlei weerinformatie die je erop kan leggen voordat je hem deelt. WeerApp (gratis, afgebeeld) telt meer dan 75 filters en effecten voor je zonnige kiekjes.
  • We zullen niet naar de inspiratie achter de app vragen, maar Vlaming Johan Wallaert heeft met Promille – Blood Alcohol Tracker (€0,89) een iPhone-app uitgebracht waarmee je berekent of je nog/ al mag rijden. Je dient wel zelf even je drankjes in te voeren. En dan maar hopen dat de app de alcoholpercentages goed heeft.
  • Het kan nog twee dagen: doneren aan het Rode Kruis via de iPhone-app van MyOrder (gratis). De actie kan alleen in de collecteweek van het Rode Kruis, die 15 juni begon en de 21ste eindigde.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.