iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 26 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag schreven we over de toevoeging van iCloud-fotobibliotheek aan de nieuwste Apple TV, dankzij de tweede beta van tvOS 9.2. Ook blikken we alvast vooruit op de kwartaalcijfers die Apple later vanavond bekendmaakt. Hoe heeft Apple het deze feestdagen gedaan? Tot slot lees je in dit dagoverzicht meer over enkele nieuwe tips en gidsen en lees je welke apps de afgelopen week in Nederland het populairst waren. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Uitleg en opinie

  • Is je iPhone of iPad bijna vol? Dan hebben wij enkele tips voor je om opslagruimte terug te krijgen.
  • Hoe werkt dat eigenlijk, die ingebouwde antivirussoftware in OS X? Wij leggen het je allemaal uit.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Shazam-volgfunctie
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Shazam werkt nu nog beter met Spotify en de Apple Watch-app is geüpdatet voor watchOS 2.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - DataMan Pro heeft nu 3D Touch via het appicoon.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Bestuur een UFO in Space Pivot Free van een Nederlandse appontwikkelaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.