iculture-vandaag
iCulture Vandaag
stage-lopen-iculture-muziek

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 augustus 2014

In iCulture Vandaag: we zijn op zoek naar een stagiair, beoordeelden de nieuwe app Hyperlapse en keken naar een nieuwe kanshebber om hotelkamers te boeken.

stage-lopen-iculture-muziekDinsdag appdag bij iCulture! We hadden vandaag veel nieuwtjes over apps, maar ook een lijst met de beste notitie-apps voor iPhone en iPad en een review van de spiksplinternieuwe app Hyperlapse van Instagram. Verder deden we een oproep voor een stagiair, die vanaf januari 2015 bij ons aan de slag kan. Je gaat dan artikelen schrijven zoals deze, deze of deze. Maar je gaat vooral opsteken hoe een online redactie werkt, zodat je carriere daarna een vliegende start maakt. Enne… oordoppen meenemen is niet nodig, we hebben goeie muziek.

iCulture

Nieuws

  • Het iTunes Festival gaat bijna van start! Daarom is het iTunes Festival-kanaal weer beschikbaar op de Apple TV.
  • De nieuwe Volvo’s zijn vanaf 2015 standaard met een iPhone-app te bedienen.
  • Oudere beta’s van iOS 8 en Yosemite kun je aan de kant zetten. Ze werken niet meer samen met CloudKit en andere iCloud-diensten van Apple.
  • Hij zou volgens eerdere geruchten al dit najaar komen, maar nu denkt Bloomberg dat de 12,9-inch iPad pas begin 2015 komt.

Apps

Nog meer vandaag

pin-drop-iphone-appApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Met Pin Drop (afgebeeld) kun je kaarten maken en daarop allerlei locaties markeren. De update van de app zorgt voor totaal vernieuwde privacy-instellingen en meerdere accounts.
  • Deze enigszins maffe app is al doorgedrongen tot de top 3 van gratis apps. Je kunt er een digitale cartoon van jezelf mee maken. Lijkt op het eerste gezicht iets voor Aziatische gebruikers, maar Nederlanders lopen er nu ook mee weg.
  • Deze zakelijke app van Microsoft kiest geen partij in het Midden Oosten-conflict, want de update ondersteunt zowel Arabisch als Hebreeuws. Ook werd de SSL-beveiliging verbeterd.
  • Voor de muziekliefhebber: een sequencer met 64 tracks, ondersteuning voor AudioBus, SoundCloud-koppeling en meer. Gemaakt door een drummer die gek is op de klassieke TR-808 and Native Instruments’ Maschine.
  • Deze app kan nu herinneringen synchroniseren tussen je iDevices. Verder gewoon een aanrader voor aantekeningen.
  • Snelheidsverbeteringen in de app, waarin inmiddels meer dan 40 miljoen beoordelingen zijn geplaatst.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 22:23
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.