iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 14 januari 2014

In iCulture Vandaag: script voor nieuwe Steve Jobs-film van Sony afgerond, ophef over liposuctie-app voor kinderen, exclusieve preview van nieuwe NS Reisplanner Xtra en veel nieuwe apps.

NS Reisplanner Xtra 3.0 totaal vernieuwd headerSchrijver Aaron Sorkin heeft het filmscript afgerond van de nieuwe biopic over Steve Jobs. Maandagavond kondigde Google de overname van Nest Labs aan. Maar volgens bronnen heeft Apple nooit interesse getoond in het bedrijf van voormalig iPod-ontwerper Tony Fadell. Uit het niets was er ophef over een game die liposuctie en plastische chirurgie onder kinderen promoot. En later deze week verschijnt een compleet vernieuwde versie van NS Reisplanner Xtra voor iPhone én iPad. Wij voelden de nieuwe versie al uitgebreid aan de tand. Wat je precies kunt verwachten lees je in onze exclusieve preview.

Nieuws

Apps

  • Later deze week verschijnt een grote update voor NS Reisplanner Xtra. Wij namen alle vernieuwingen alvast onder de loep in een exclusieve preview.
  • VRadio.nl is een nieuwe fraai ogende radio-app speciaal voor Nederlandse radiozenders.
  • LaterSnap laat je ook foto’s uit je fotoalbum via Snapchat versturen, waar de originele app dit alleen met zelfgeschoten foto’s kan.
  • Wordeo zoekt videofragmenten op basis van de woorden die je zelf kiest en stelt zo een video samen.
  • INKredible is een nieuwe handschrift-app voor de iPad die je handschrift tijdens het schrijven verbeterd en rekening houdt met je handpalm.
  • De nieuwe iOS-game Umoove Experience demonstreert eye en face tracking door de camera van je iPhone of iPad.
  • Horizon voor iPhone is de eerste video-app die het beeld tijdens het filmen stabiel houdt, ook als je je iPhone kantelt.

Accessoires

Ook leuk

  • In iCulture Deals veel hardwaredeals en natuurlijk een overzicht met afgeprijsde apps voor iOS en Mac.
  • In iCulture speelt kijken we naar het fraaie Archangel dat desondanks teleurstelt en naar Tiny Legs en ZEZ, twee kleine en gratis spelletjes.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2014, 22:15
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.