iculture-vandaag
iCulture Vandaag
IPAD-MINI-smart-cover

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 17 oktober

Vandaag op iCulture: lachen om de grappen over Apple's geheimhouding, de iPads gingen in de pre-order en een round-up van Yosemite-apps.

IPAD-MINI-smart-coverDe dag na de grote iPad-aankondigingen maakten we een vergelijking van de nieuwe modellen met hun voorgangers. En we keken naar iCloud Drive, de Apple-simkaart die in de nieuwe ipads wordt geleverd en de plannen die Apple daar mogelijk mee heeft als straks de iPhone uitkomt. En wist je dat de nieuwe iPads vanaf vandaag te bestellen zijn? Ook in Nederland!

Nieuws

Apps

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Fiverr iPhone

  • (afgebeeld) De digitale versie van het heitje voor een karweitje heeft een aardige makeover gekregen. De app raadt meer klusjesaanbieders aan, heeft een betere zoekfunctie en laat je al in de notificaties reageren op nieuwe berichten.
  • Deze geliefde calorieënteller heeft de update gekregen waar je op zat te wachten sinds iOS 8: de app kan de gezondheidsdata nu synchroniserenmet Apple’s Gezondheid-app, zodat je er ook in andere apps van kan profiteren.
  • Nog een app die gemoderniseerd werd, maar wel anders. Instagram is aangepast voor de schermgroottes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • De prachtige muziekstreaming-app van Rdio biedt voortaan een hogere geluidskwaliteit aan. Je kan in de app nu schakelen van het zuinige 64kbps tot de beste kwaliteit 320kbps.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.